Tiimi


 

Julius Jalava

Producer, founder

Julius "Julle" Jalava on yksi yrityksen perustajista ja tunnettu ongelmien ratkaisija.  Julius on innovatiivinen tekijä, joka taitaa tehokkaan työskentelyn salaisuudet. Julius hallitsee palveluliiketoiminnan salat ja ymmärtää mitä asiakas haluaa. Tapahtuman järjestämisen kanssa ongelmia? Ota yhteyttä Juliukseen ja katso kuinka ongelmat ratkeavat kuin itsestään.

 

Sampo Muukkonen

Producer, Founder

Sampo "Muki" Muukkonen on yrityksen toinen perustajajäsen ja taitaa markkinoinnin ja myynnin salat tapahtumiin liittyen. Monissa markkinointiin liittyvissä tehtävissä toimineena Sampolta onnistuu markkinoinnin monet vaiheet, niin ennen ja jälkeen tapahtuman. Sampo on ollut mukana useissa tapahtumissa ja haluaa luoda muille mahdollisuuksia onnistua! Tapahtumaviestinnän tulee olla selkeää ja herättää mielenkiintoa. Onko sinulla ongelmia saada tapahtumaviestintä kuntoon? Ota yhteyttä Sampoon, niin oikeat ihmiset löytävät tapahtumaasi!

 

Niki Honkasalo

Producer, Founder

Niki "Snake" Honkasalo on yrityksen kolmas perustajajäsen. Niki on toiminut hyvin laajalla rintamalla eri tapahtumissa ja tuotannoissa. Niki taitaa loistavasti tapahtuman aikaisen organisoinnin ja tilanne orioituneen ratkaisukyvyn. Onko sinulla ollut ongelmia tapahtuman aikaisissa järjestelyissä? Ota yhteyttä Nikiin niin saadaan tapahtuma toimimaan, kuten sen tulisikin! 

Ansa Events Oy

Olemme kolme nuorta opiskelijaa Lahdesta, toteuttamassa unelmaansa. Meillä on henkilökohtaista atapahtumista ja niiden tuottamisesta. Suurimpia tapahtumia, joissa olemme olleet mukana: Lahti MM2017 kisat, Smash, Summer Party 2016, Summer Up, Nightwish- konsertti, DuuniExpo ja Salpausselän kisat. Tämän lisäksi olemme tuottaneet omia tapahtumia ja tilaisuuksia ravintoloille.

Ansa Events Oy tarjoaa monipuolista ja nykyaikaista tapahtumajärjestämistä sekä tuotanto palveluita. Palvelumme on räätälöitävissä pienistä intiimeistä tapahtumista, aina suuriin palvelukokonaisuuksin. Toteutamme "avaimet käteen" paketteja, jossa käymme asiakkaan tarpeet yhdessä läpi ja Ansa Events huolehtii lopusta. Vahvasta yhteistyöverkostostamme löydämme oikeat tekijät ja yhdessä toteutamme onnistuneen tilaisuuden.

Meille tärkeintä on asiakkaan toiveiden toteuttaminen ja niiden ylittäminen. Olemme valmiita "lyömään kädet saveen".

Terveisin,

Ansa Eventsin pojat

Julius, Niki ja Sampo

Tarinamme

Ansa Events sai alkunsa jo vuosia sitten, kun asuimme kämppiksinä Lahen Kauppakadulla. Saunan lauteilla aloimme pohtia, miten kivaa olisi, jos saisimme järjestettyä kaikki tutut samaan paikkaan pitämään hauskaa. Tarkoituksena oli tuottaa tapahtuma ystäville ja sitä kautta tarjota mahdollisimman paljon iloa ja nautintoa. Intohimo oman yrityksen perustamiseen syntyi ensimmäisen järjestetyn tapahtuman jälkeen. Kaikkien kolmen opiskelusta johtuen, ajatus jäi kuitenkin kytemään pariksi vuodeksi. Tällä välillä teimme koulun kautta monia erilaisia tapahtumaprojekteja ja opiskeluiden avulla hankimme osaamista sekä kokemusta tapahtumajärjestämisen saralta.

Oli vuosi 2018 ja vihdoin koitti hetki, joka oli ollut kaikkien kolmen ajatuksissa monien vuosien ajan. Kokoonnuimme alkusyksystä mökkeilemään ja yhdessä laiturinokassa totesimme "Nyt me tehdään se, jos me joskus meinataan se tehdä". Tämän jälkeen asioita alkoi tapahtua ja olemme hetkessä, jossa haluamme tarjota tuoreita näkökulmia, uusia ideoita, nykypäiväistä ajattelumaailmaa sekä laadukasta toteutusta intohimolla ja taidolla.

Vuosien harrastelu ja oma kiinnostus tapahtumiin on nyt maksanut vaivansa. Saamme tehdä sitä mitä rakastamme ja olemme siitä hyvin iloisia. Tulemme toteuttamaan tapahtumia, sillä samalla palolla, joka meillä on ollut jo vuosia!

Toteutetaan yhdessä mahtavia tapahtumia ja niihin huikeita sisältöjä. Olemme kiinnostuneita hulluimmistakin ideoista!